Kid & Co, Multidisciplinaire kinderpraktijk voor hulpverlening, therapie en diagnostiek.

Groepslessen

Cursus Typ 10

In deze lessen wordt vinger per vinger aangesproken om zo blind en geautomatiseerd te leren typen. Dit kan individueel of in kleine groepjes aangeboden worden.

Individuele zwemles/aquatherapie

Het kind leert individueel zwemmen met de nadruk op lichaamscoördinaties en zelfredzaamheid in het water. Deze therapie kan ook aangepast worden aan kinderen met een (zware) fysieke beperking.

Wiebelkriebels

Dit kan een leuke hobby zijn voor kinderen die graag in kleine groepjes aangepaste begeleiding krijgen om vlot te leren bewegen. Er wordt spelenderwijs met materiaal geoefend op evenwicht, rompcontrole en coördinatie.

Kinderyoga

Onze gecertificeerde yogabegeleidster leert kinderen op een speelse manier verschillende yogahoudingen en ontspanningsvormen aan. Er werd een ruimte voorzien om in groepjes van maximaal zes kinderen te werken.

BBBaby

Groepslessen voor mama’s (en hun baby) waarbij de focus ligt op het versterken van bekkenbodem, buik en bilspieren waarbij er een leuke interactie tussen mama en kind gecreëerd wordt en waarbij er verschillende oefeningen aan bod komen die thuis ook uitgevoerd kunnen worden.

Faalangsttraining/Veerkrachttraining

Deze training kan individueel of in groep gegeven worden.

Peutergym (nieuw in ons aanbod)

Kom samen met je peuter spelen, klimmen en klauteren. Je kindje oefent zijn motorische vaardigheden en je geniet van een leuk kwalitatief speelmoment.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x